Reviews
Willemijn de Brie, Koog aan de Zaan
Woensdag 21 november 2018 om 09:53
Wow! Dat is eigenlijk het enige woord dat ons te binnen schiet! Wij hadden op onze bruiloft en alles was buiten, zo ook de band. De 3 mannen weten als geen ander hoe ze het publiek moeten aanvoelen. We hebben super veel complimenten ontvangen van onze gasten. Goede combinatie tussen wat oudere nummers en nummers van nu! Lekker ontspannen en ze zingen als de beste! Kortom precies zoals we hoopten en meer! Tot over 12,5 jaar bij ons 1e jubileum!
Maandag 5 november 2018 om 10:18
Wat een top band zijn jullie live!! We waren op basis van de YouTube filmpjes en recensies enthousiast geworden, maar live is het nóg vele malen leuker! Jullie hebben echt plezier met elkaar en dat spat er vanaf op het podium. Jullie bijdrage tijdens de ceremonie was ook zó vet! We hebben de ceremonie opgenomen en al vaak terug gekeken en krijgen echt kippenvel als jullie het nummer van Dan Rodriguez - I’ll be waiting spelen, dat is echt zo’n onwijs goede performance!!! En het feest was ook zo geslaagd, de mixen die jullie speelden, de verzoekjes, hoe jullie inspelen op het publiek en de interactie opzoeken. Echt heel blij zijn we dat we jullie op onze bruiloft hadden!
Ingrid en Joris, Paal, Belgie
Woensdag 3 oktober 2018 om 11:20
Wat een topfeest was het mede dankzij jullie! Fantastisch gedaan, heel veel toffe reacties van gasten gehoord. Merci!
Zondag 23 september 2018 om 14:36
Na dat we in November 2017 verloofd waren gingen wij meteen op zoek naar het belangrijkste onderdeel van het avondfeest van onze bruiloft, DE MUZIEK! Nadat wij grondig onderzoek naar onze keuze gemaakt hadden zijn wij verliefd geworden op de stijl en performance van "The Tributes". Op jullie videos kun je goed zien wat jullie voor sfeer neerzetten en dat was precies wat wij zochten en bij ons past! Onze voorkeur ging uit naar "The Tributes", maar ze waren helaas al elders geboekt op de datum van onze bruiloft. Gelukkig hadden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van "The New Tributes". Wij konden de zanger van de 3 koppige band uitkiezen en wij besloten voor Nils Krake te gaan. Het was een geweldige avond en we hebben enorm genoten van de professionaliteit van de bandleden. Als tip willen wij wel meegeven dat wij die avond het elektrisch drum setje misten. Dit had de performance perfect afgemaakt. De band bleek deze mee te hebben gehad maar niet gebruikt te hebben. Desondanks was het een onvergetelijk mooie avond en zouden wij jullie opnieuw boeken voor een volgend feest. (maar dan wel met drum set :-P) Nogmaals bedankt! Groeten Jens en Inge Niesen
Barbara, Emmerich
Vrijdag 10 augustus 2018 om 21:10
Heel erg bedankt voor de fantastische avond! Jullie waren geweldig. Oud en jong was aan het dansen en aan het genieten van jullie muziek. Danke schön!!!
Aatrid, Hilversum
Zondag 1 juli 2018 om 21:37
Zo geweldig genoten net van jullie in hilversum, bij Alive.. echt top!
Hanna, Delft
Donderdag 12 oktober 2017 om 17:11
Ik heb nooit een review geplaatst na onze bruiloft, maar ik denk nog zo vaak terug aan ons feest in 2015! Jullie waren echt geweldig! Echt een band waar mensen nog heel lang over doorpraten:)
Rinske & Niels, Vijfhuizen
Zaterdag 19 augustus 2017 om 12:01
WAUW! Wat waren jullie fantastisch op onze bruiloft in kasteel Duurstede. Jullie hebben er echt een super gaaf feest van gemaakt en iedereen heeft genoten. Dank jullie wel! Echt super!! Ook hoe je Bløf zong voor de openingsdans. Wauw! We zijn nog steeds aan het nagenieten.
Kristel en Lennard Kikkert, Hollandscheveld
Woensdag 19 juli 2017 om 12:19
7-7-17 hebben the New Tributes op onze bruiloft in Hardenberg gespeeld. Onze complimenten, het was een heel gezellig feest en ze wisten, ondanks dat het mooi weer was en veel mensen op het terras zaten, de dansvloer vol te krijgen. Nils en overige bandleden, super bedankt!
Mirjam, Oud Turnhout
Woensdag 5 juli 2017 om 10:38
Ik zit nog volledig in de wolken, wat een zalige dag hebben wij genoten met een heerlijk vet feest. Zonder jullie was dat niet zo enorm top geworden!! Dus DANK DANK DANK!! Wat hebben jullie voor een topsfeer gezorgd!! Jullie hebben hetgeen we voor ogen hadden de eerste keer dat we jullie promo-filmpje zagen, meer dan waargemaakt! SUPER SUPER BEDANKT!
Zondag 28 mei 2017 om 22:21
Hoi, Ik heb een vraag? Wij gaan op 18 mei 2018 trouwen. Nu zijn wij op zoek naar een goede band voor ons feest. Kwamen jullie tegen op you tube. En waren gelijk enthousiast. Echt goed😊Onze bruiloft is in boheimien stijl. Zou dat nog kunnen de 18 mei 2018? We hebben het feest overdag van 16:00 tot 20:00! En wat zijn de kosten? Met vriendelijke groet, Jorrit Oostendorp & Rosalie Oldeboer.
Janneke van der Heijden
Dinsdag 16 mei 2017 om 16:42
The New Tributes, Jeffrey, Robbert en Sil waren absoluut TOP! Iedereen was er enthousiast over, werkelijk geweldig! Een van de jongere dames zei dat ze een foute coverband had verwacht, 40jarigen met foute bloesjes 🤔 en was zó verrast om zulke leuke gasten te zien optreden. Ze hebben het ècht SUPER gedaan!
Alistair & Felicity
Woensdag 19 april 2017 om 15:10
Felicity and I just wanted to say thank you so much for playing at our wedding. Everyone kept on coming up to us while you playing saying how fantastic you all were. Even now, everyone is stating how professional and happy you were to be playing at the wedding. Also, we were very grateful at how understanding you were when we asked you to let our friend and DJ play during your break. We will be definitely be recommending you to everyone who we know is going to be getting married. Thank you again.
Claire en Leon, Kaatsheuvel
Zaterdag 8 april 2017 om 15:08
Afgelopen 24 maart hebben jullie op onze bruiloft gespeeld. We hebben genoten van jullie als band en met ons heel veel gasten. Bedankt hiervoor. Met name het niveau van de muziek, de veelzijdigheid en het inspelen op de groep werd zeer gewaardeerd. Tot ziens!
Dinsdag 21 maart 2017 om 13:34
afgelopen 18 maart hebben zij op onze bruiloft een gigantisch feest gemaakt! een heerlijk feest en geweldige stem! echt een aanrader voor iedereen!
Zondag 18 december 2016 om 19:22
Wat een muziek maken jullie, echt super! Nu gaan we 25 augustus 2017 trouwen, hebben jullie dan nog een gaatje? En wat zijn eventuele kosten? Groeten Stijn en Anne
Carina en Lennart, Amsterdam
Maandag 21 november 2016 om 10:10
Wow! These guys really know how to get a crowd moving. Every single song was spot on. From the moment we saw the short clips online we knew that we needed the Tributes at our wedding. And they were ten times better in person! So many guests came to us to tell us that this was the perfect wedding band, able to bridge young and old and making you want to stay on the dance floor all night. And if you're thinking that an acoustic band is more fitting for a small intimate setting, we can assure you that it works just as well for a big location (we got married at WesterLiefde in Amsterdam) with 100+ guests. Next to the awesome performance on the day itself, the communication before the event was also great. And they don't shy a musical challenge: they practiced both an opening medley for us and another special song. We would recommend them to anyone and hope to hear them again soon!
Joëlle Smit, Emmen
Maandag 10 oktober 2016 om 16:01
super genoten op de bruiloft van me oom, jullie waren echt super vet! Thanks voor de onvergetelijke avond! xx
Cindy, Zevenaar
Vrijdag 9 september 2016 om 18:22
Super genoten van jullie vanmiddag op de bruiloft in Loo. Thnx
Francien Strikkeling, Nieuw-dijk
Donderdag 7 juli 2016 om 20:28
1 Juli hebben jullie op onze bruiloft gespeeld. Fantastisch. Toppers. We hebben een geweldige mooie dag gehad met ons gezin, fam., vrienden, buurt enz. Een dag om nooit te vergeten. Bedankt!
Donderdag 23 juni 2016 om 12:25
Op vrijdag 20 mei hebben de New Tributes gespeeld op onze bruiloft. Het was geweldig. Jullie hebben de avond nog mooier gemaakt. Wat hebben we veel complimenten ontvangen over jullie! Echt geweldig!
Coen en Leela, Ammerstol
Vrijdag 20 mei 2016 om 18:08
Op 12 mei 2016 zijn we getrouwd en hebben we een superfeest gehad met The Tributes. Ze weten het publiek goed aan te voelen en een unieke, onvergetelijke sfeer neer te zetten. Met een breed repertoire aan covers van nu en en van vroeger, van intiem tot dansbaar en uitbundig. Alles erop en eraan. Zowel vocaal als instrumentaal zeer begaafd, ervaren en smaakvolle artiesten. Een zeldzaam goede coverband. Bedankt, we zijn erg blij met jullie!
Richard en Kim , Lunteten
Woensdag 18 mei 2016 om 13:12
Afgelopen zaterdag 14 mei hebben jullie op onze bruiloft gespeeld het was geweldig ! Jullie hebben er een topavond van gemaakt ,
Zaterdag 30 april 2016 om 18:07
Op 23 april zijn we getrouwd. Ons avondfeest was een groot succes mede dankzij the Tributes. Met veel energie, enthousiasme en lol hebben jullie de avond kleur gegeven. Jullie speelde ook in op wat er gebeurde op die mooie avond. Na afloop hebben we alleen maar complimenten gehad de band. Voor een volgend feest zullen we deze band zeker weer uitnodigen. In een woord TOP!!!
Vrijdag 4 maart 2016 om 11:23
Vrijdag 12 februarie werd ik 50jaar, alles geregeld. 2 weken voor tijd belde de band af . Helemaal in de stress, toevallig kom ik jullie tegen op internet .en een geluk bij een ongeluk jullie konden komen. We kenden jullie niet en dan maar hopen dat het goed komt. En wat denk je ... precies zoals ik wilde perfect gewoon. Jullie hebben er voor gezorgd dat ik een top feest heb gehad . Wat waren jullie goed!! Jullie voelden de sfeer van het feest perfect aan, speelden veel verzoekjes en nodigde onze gasten uit om een nummer met jullie te laten zingen. Onze gasten waren erg onder de indruk. Wie zijn die gasten ? Waar heb je die vandaan? Wat zijn ze goed? En dan vertel ik lachend "een geluk bij een ongeluk" Veel complimenten gehad. Het was een avond om nooit meer te vergeten dank zij jullie . Het volgende feest willen we jullie weer heel graag erbij hebben!!! Jullie zijn te gek en ik ben super blij dat ik jullie per toeval op internet tegengekomen ben. Jongens BEDANKT
Debby & Job
Zondag 10 januari 2016 om 23:10
Wat een prachtige dag was het en wat hebben wij genoten van het feest! Jullie zijn echt toppers en hebben voor een grootdeel het feest gemaakt. Onze gasten waren ook super enthousiast over jullie! Nogmaals bedankt; we konden ons geen betere band wensen.
Inge en Mathijs, Tilburg
Zaterdag 22 augustus 2015 om 15:00
Onze bruiloft is mede dankzij de De "New Tributes" (bestaande uit Bas, Jeffrey en Alexander) een fantastische dag geworden. De bandleden wisten hun energie/ enthousiasme volledig over te brengen op de gasten in de zaal en op de dansvloer en we kregen nog tijdens het feest veel complimenten over de band. Hartstikke bedankt voor jullie bijdrage!
Dinsdag 4 augustus 2015 om 20:44
Zaterdagavond 1-8-2015 op ons 40 jarig huwelijksfeest in Kerk-Avezaath gespeeld. In een woord FANTASTISCH.. Bedankt.
Paul en Heidy, Arnhem
Zaterdag 18 juli 2015 om 17:46
'Wat een te gekke band hadden jullie', 'Ik heb de hele avond op de dansvloer gestaan', 'Waar hebben jullie die band gevonden? Echt super!' 'Wat een leuke jongens'. 'We hebben genoten!' Allemaal positieve reacties gehad over jullie, jullie maakten onze dag helemaal compleet! Mijn opa en oma van 82 hebben zelfs een groot deel van de avond op de dansvloer gestaan! En dat allemaal op een doordeweekse dag! Het was een groot feest! Dank jullie wel!!
Joep & Nicole, Enschede
Vrijdag 17 juli 2015 om 10:52
Wat zijn wij blij dat we jullie zijn tegen gekomen! Onze bruiloft was mede dankzij "The New Tributes" (de back up band) , met zanger Nils Krake, een prachtige dag! Super lieve mensen en extreem getalenteerde muzikanten! Ik had niet van te voren verteld dat ik zelf graag een liedje wilde zingen, maar dat was helemaal geen probleem! Mijn broer en ik mochten gebruik maken van de piano en de microfoon. Dank jullie wel!! Mochten wij ooit nog eens zo'n groot feest geven dan weten we bij welke band wij aankloppen :-)
Marleen&Arko, Almelo
Dinsdag 23 juni 2015 om 20:47
Wat een super bruiloft hebben we gehad 20 juni! Jullie waren fantastisch! De verwachtingen die we hadden obv alle eerdere reacties in dit gastenboek en jullie filmpjes, hebben jullie nog overtroffen! We hebben veel complimenten gekregen! Kortom: super bedankt!!
Joris & Maja, Schijndel
Zondag 21 juni 2015 om 22:30
Mannen, nogmaals bedankt voor jullie geweldige optreden op onze bruiloft 19 juni j.l. Het was een geweldige ervaring en we hebben veel positieve reacties ontvangen van onze gasten. De 4e set en DJ set was zeer zeker een aanrader. De hele avond heeft onze dansvloer vol gestaan. Ook het gastoptreden van jullie Mexicaanse vriend was een geweldige ervaring ;) The Tributes bedankt
Dinsdag 9 juni 2015 om 14:02
The Tributes hebben gespeeld op onze bruiloft en ze waren nog veel beter dan we verwacht hadden (op basis van de clips die we online hadden gezien). Ze voelden de sfeer van het feest perfect aan, speelden veel verzoekjes en hadden er ook geen probleem mee om één van onze gasten een nummer te laten zingen. Daarbij zijn het zeer relaxte gasten, die ook zeer flexibel zijn. Ze hebben van ons onze bruiloft een superfeest gemaakt. Tributes bedankt!!
Evelien & Cees
Zondag 7 juni 2015 om 12:05
Onwijs knappe mannen! Relaxed, humor, mooie stemmen! Muzikanten in hart en nieren. Alles was perfect. We konden ons niet beter wensen. Wat was het een topfeest!!. Zeker een aanrader deze band!
Dinsdag 26 mei 2015 om 10:51
Afgelopen zaterdag (23 mei) hebben de Tributes ons bruiloftsfeest van bijzonder mooie, vrolijke en fijne muziek voorzien. Ondanks dat ons programma het nodige uitliep waren ze enorm flexibel en hebben ze ons een onvergetelijke avond gegeven! We hebben ook erg veel complimenten ontvangen van de gasten. Geweldige band, topavond, dankjewel! :)
Rob en Ellen, Lunteren
Maandag 25 mei 2015 om 14:24
Wij zijn op 13 mei getrouwd en The Tributes hebben voor ons gespeeld. Het was echt super gaaf. De mannen van The Tributes zijn muzikanten in hart en nieren. We hebben heel veel complimenten gehad over deze band :-)
Maandag 18 mei 2015 om 15:19
Op 1 mei trouwden wij en The Tributes hebben tijdens het feest voor ons gespeeld. Het overtrof onze verwachtingen! De sfeer zat er al snel in en de muziek klonk erg goed. Door hun enthousiasme, warmte en gezelligheid voelde het meteen goed. Ze kennen enorm veel nummers, ze zijn allemaal heel muzikaal en de stem van Chris is erg goed. Ik zou deze band zeker aan bevelen en hopelijk nog eens zien optreden!
Thijs en Sofia, Leiden
Zaterdag 2 mei 2015 om 21:43
Bedankt mannen! The Tributes hebben gespeeld op het avondfeest van onze bruiloft in Leiden. Met zijn drieën spelen ze de hele zaal plat. Niet alleen omdat ze muzikaal gewoon goed zijn, maar misschien nog wel belangrijker, door hun enthousiasme en hun prettige gestoordheid. Knettergoed, maar gelukkig niet te gelikt. Nogmaals dank, Thijs en Sofia.
inge, winterswijk
Zondag 26 april 2015 om 22:44
Gisteren een bruiloft gehad waar ze speelden super repertoire genoten
Annelies Jansen, Vollenhove
Zondag 12 april 2015 om 11:36
Wat een top band en wat een top sfeer! Heerlijk genoten en nog... Heel veel goede reacties gehad op jullie optreden. Zelfs mijn oma (83) zei: Wat een gezellige muziek en niet zo hard
Gert en Alette, Westendorp
Zondag 1 februari 2015 om 15:19
Wow...wat was het gaaf! We hebben een fantastisch 25 jarig huwelijksfeest gehad! Het dak moest eraf en dat is jullie helemaal gelukt. Iedereen was laaiend enthousiast...wat een sfeer en wat een feest. Alleen maar complimenten! Snel weer een nieuw feest bedenken en dan natuurlijk met jullie erbij :-)) Dus het recept voor een goed feest: oud bruin café, leuke feestgangers en The Tributes dan zit je helemaal goed! BEDANKT!!
Evelien en Marcel, Dijkerhoek
Zaterdag 20 december 2014 om 22:43
We hebben een prachtige, sfeervolle en feestelijke avond gehad!! Tributes, bedankt!!!
Hetty Hendriks, Steenderen
Zaterdag 25 oktober 2014 om 17:06
Chris en Sander, super bedankt voor jullie optreden!! Dit was een verjaardagsfeest om niet te vergeten, mede door jullie. Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens.......
erik en jannita, rijssen
Zondag 28 september 2014 om 20:35
Jullie zijn toppers!!! Mede dankzij jullie een super feest gehad.
Jeroen & Marieke, Maarssen
Zondag 21 september 2014 om 19:53
Ons huwelijk is een dag geworden met een dikke vette gouden rand. Onder andere omdat Chris en z'n maten er een topfeest van hebben gemaakt. Wat een talent! Iedereen van jong tot oud was helemaal weg van ze. Vooral het inspelen op de wensen van onze gasten was subliem. Van de Stones tot Happy hardcore, die gasten kunnen alles. Dank mannen!!!
Sabine&Willem, Castricum aan Zee
Zaterdag 6 september 2014 om 10:48
Zaterdag 30 augustus heeft de back-up band op onze bruiloft in strandtent De Deining gespeeld. Helemaal top jongens! De sfeer zat er goed in. Bijna iedereen aan het dansen gekregen. Dat zegt heel veel. En .... Wat een talent , alle lof. Veel complimenten gehad over de band. Het was heerlijk in castricum aan zee. Super bedankt x
Woensdag 27 augustus 2014 om 00:58
Beste Chris, Sander en Folkert, Zoals ik we jullie inmiddels al via Facebook hebben laten weten zijn wij echt enorm bevestigd in het feit dat jullie enorm sterk zijn in een feestje bouwen! Het plezier spatte ervan af en jullie hebben het zelfs voor elkaar gekregen om mijn oma van 95 op de dansvloer te krijgen en mee te laten dansen! Verder ook familie die ik normaliter nooit op de dansvloer zie heb ik daar aangetroffen!! Echt wat een geweldige afsluiting maar ook hoogtepunt is jullie aanwezigheid geweest! Thanks guys once again namens ons beiden en we zullen jullie naam overal laten vallen waar men op zoek is naar een goed anticiperende en sfeercreerende band. Groeten Karin en Evert
Nienke en Niels, Eindhoven
Zondag 17 augustus 2014 om 21:14
Mannen, Echt top wat jullie afgelopen vrijdag voor ons gespeeld hebben op onze bruiloft!!! Tijdens de ceremonie, borrel en het feest, echt alles was geweldig. We hebben niets dan complimenten en lof gekregen voor jullie! Who knows tot de volgende keer! N&N
Bjorn en Steffi, Hengelo
Vrijdag 4 juli 2014 om 19:44
Onderstaande reacties zeggen alles wat er te zeggen valt. Wij hebben een top avond gehad, de dansvloer was goed gevuld en iedereen is enthousiast over jullie! Jullie hebben voor een super sfeer gezorgd en onze bruiloft tot een muzikaal feest gemaakt! Bedankt, bedankt, bedankt!!
Barry & Annelien, Tilligte
Donderdag 3 juli 2014 om 18:33
Vrijdag 13 juni heeft de back-up-band van The Tributes op ons feest gespeeld. Mede dankzij jullie hebben wij een geweldig feest gehad! Alleen maar leuke reacties gehad! Super bedankt! En wie weet tot een volgende keer...
Zaterdag 21 juni 2014 om 20:24
you 2 are the best. Wat een dag, wat een top feest. We zien jullie over 5 jaar ;)
Timo en Lonneke, Hillegom
Zondag 15 juni 2014 om 20:30
Op 6-6-14 heeft de Back-up band op onze bruiloft gespeeld. We vonden het geweldig! hebben veel complimenten ontvangen! Hadden het niet anders gewild!
Pia Kleinman, Arnhem
Woensdag 11 juni 2014 om 11:43
Wat hebben jullie geweldig gespeeld op het trouwfeest van onze zoon 28-5-2014 in Villa Veertien in Dieren stond op zn kop we hebben heerlijk gedanst !!! Het was top!?
Tom & Lesley, Hengelo
Maandag 26 mei 2014 om 15:40
Afgelopen vrijdag, 23-05-2014 hebben jullie onze bruiloft compleet gemaakt met een TOP optreden. We hebben ontzettend genoten! Het was 1 groot feest :-) Nadat we de 'luister middag' bij jullie hadden bezocht wisten we al dat jullie goed waren, en dat hebben jullie zeker weer bewezen afgelopen vrijdag! Alleen maar complimenten ontvangen vd gasten!! Bedankt voor deze onvergetelijke avond!
Martijn en Marlies
Maandag 19 mei 2014 om 14:17
Jullie hebben ons gisteravond een geweldig optreden gegeven! Het was een dag om nooit meer te vergeten, mede dankzij jullie! Heel erg bedankt! Jullie zijn echt top, de hele dansvloer stond bomvol! Groeten en wie weet tot een volgende keer.
Victor & Michelle
Maandag 12 mei 2014 om 10:35
Hartelijk bedankt voor jullie geweldige optreden. Wij (bruidspaar) wisten al dat jullie te gek waren, maar we kregen alleen maar complimenten! 'Wat een leuke band', 'wat zijn die gasten goed' tot 'die zijn toch van de TV?' passeerde de revue. Kortom, jullie hebben ervoor gezorgd dat wij een superfeest hebben gehad. Dank daarvoor!
Ronald en Eveline, Oosterhout
Zondag 11 mei 2014 om 09:57
Wat een geweldig huwelijksfeest hebben we gisteren gehad; een bruine kroeg, al onze vrienden en familie bij elkaar, en heerlijke muziek van een superband! Bedankt voor jullie bijdrage Tributes! Letterlijk van bijna elke gast (bijna 85 keer!) kregen we na afloop te horen dat men zo van jullie genoten had.... net als wijzelf trouwens ;-)
Gerjanneke en Albert Henk , Zwolle
Vrijdag 18 april 2014 om 15:31
GEWELDIG!! gisteravond 17/04 wat een top band. Bedankt voor jullie optreden op ons avondfeest. Reacties waren allemaal lovend:) een avond om niet snel te vergeten!! Succes en hopelijk tot op een ander feest.
Monique Willemsen, Steenderen
Zondag 23 maart 2014 om 17:01
Mijn 50-jarig feestje was fantastisch mede dankzij jullie. Wat zijn jullie muzikaal! Jullie zorgen voor een super gezellige sfeer en kunnen gewoon alles spelen! Iedereen was laaiend enthousiast. Chris en Sander, bedankt en tot ziens....
Geert en Arja, Winterswijk
Vrijdag 31 januari 2014 om 18:10
Wij zijn jullie heel veel dank verschuldigd voor jullie fantastische muzikale bijdrage aan ons feest. Jullie maakten muziek zoals wij ons dat hebben gewenst. Jullie stralen écht plezier uit en dat krijg je terug van het publiek! Helemaal super, had niet beter gekund...
Henk en Nicky, Ijsselmuiden
Zondag 8 december 2013 om 14:44
Wat zijn jullie een gave band. Wat hebben wij genoten en wij niet alleen iedereen was erg enthousiast! Dank voor jullie optreden tijdens ons feestje. Onvergetelijk
karin en gertjan, doorwerth
Woensdag 6 november 2013 om 23:57
jullie optreden op ons huwelijksfeest was super!!! iedereen vroeg ons: wat zijn die gasten goed,en waar heb je die vandaan? wat een sfeer,het was voor velen een verrassing,wij wisten al dat jullie te gek waren.... heel erg bedankt voor jullie belangrijke bijdrage aan ons feest,het was te gek!!! succes Tributes!!
René en Marielle , Harderwijk
Zondag 13 oktober 2013 om 16:10
WAUW!! wat was het een geslaagde avond met jullie optreden. gelijk vanaf de eerste minuut zat de sfeer erin en we hebben gefeest tot het eind! Het dak ging eraf, wat een sfeermakers zijn jullie, echt ongekend! Alleen maar complimenten gehad over jullie, dus die kunnen jullie in je zak steken!! Jongens, 1000 maal dank voor deze top avond!!
Jan en Annette Tiggeloven, Winterswijk-Meddo
Maandag 7 oktober 2013 om 23:47
Een geweldige sfeer met jullie optreden op ons 40 jarig huwelijksfeest bij Erve Kots in Lievelde. Jong en oud waren enthousiast en deden mee. Niet vanaf een podium, lekker op de dansvloer, één geheel met de feestende gasten. De zang en muziek, iedereen was enthousiast. Bedankt!
Maandag 23 september 2013 om 21:30
Jullie optreden op ons 25 jarig huwelijksfeest was super!! Daardoor is het voor ons een feest geworden om nooit te vergeten! Nogmaals heel erg bedankt en we hopen jullie nog eens ergens te zien optreden!
Lorraine & Armando
Zondag 22 september 2013 om 10:59
We hebben een geweldig feest gehad tijdens onze trouwdag. De interactie met de gasten, geen verzoekje te gek, iedereen op de dansvloer, jullie waren echte sfeermakers, helemaal top! We hebben van iedereen complimenten gekregen over jullie. Als we nog eens een feestje hebben dan zullen we jullie zeker weer boeken!
Cees & Yvonne , Harskamp
Zaterdag 14 september 2013 om 21:33
Gisteren vrijdag de 13e... Wat een topdag! Een trouwdag om nooit te vergeten. Het feest was echt helemaal super! Top muziek, gezelligheid, voetjes van de vloer... Jullie hebben ons feest echt tot een hoogtepunt gebracht, het was geweldig!! Jullie zijn fantastisch, een en al compliment van ons en de rest van de feestvierders!!!!! Echt super!!! Bedankt!!!!
Mijke en Jozef, Giesbeek
Dinsdag 3 september 2013 om 17:15
Mede dankzij jullie hebben wij een onvergetelijke bruiloft!! 30-8 hadden we ons trouwfeest op het strand en nu heeft iedereen het nog over die geweldige band. Muzikaal top, Zang geweldig, lekker relax in het contact en alles werd goed geregeld. Heerlijk dat jullie qua muziek inspeelden op wat iedereen graag wilde horen. Vooral de laatste sessie was een feestje :) Bedankt en hopelijk horen en zien we jullie nog een keer spelen!!!
Sjeer Houben, Sittard
Donderdag 29 augustus 2013 om 21:16
18 augustus, op ons 40 jarig huwelijksfeest heet THE Tributes er voor gezorgd dat dit een onvergetelijke dag voor ons is geworden. Het enthousiaste waarmee deze mensen zongen en speelde en de muzikaliteit heeft ervoor gezorgd, dat ondanks de regen iedereen is gaan dansen. Wij leken wel hippies. In een woord een fantastische band en zij zeker de komende tijd nog naar het zuiden moeten afreizen. Nogmaals bedankt.
Zaterdag 17 augustus 2013 om 16:32
We hadden onze bruiloft gisteren niet beter kunnen vieren dan met jullie! Het is echt een enorm vet feest geworden waar wijzelf en al onze gasten nog lang van zullen nagenieten! Heel erg bedankt guys, you rock! En tot ons 1jarig jubileum dan maar ;)
Erik en Adri, Winterswijk-Meddo
Maandag 12 augustus 2013 om 18:11
Super mooi feest gehad, vrijdag 9 aug. mede dank zij jullie!!! Wat een top avond, alleen maar positieve geluiden gehoord van de gasten. We hopen jullie nog een keer, waar dan ook, te horen en zien...hartstikke bedankt!!!!
Wouter en Vanessa , België
Zondag 11 augustus 2013 om 15:34
Bedankt voor het super tof feestje dat jullie gebracht hebben. The tributes heeft er nu zeker en vast een groot aantal Belgische fans bij. Een echte aanrader voor een geslaagd feestje. Nogmaals een hele dikke Mercie. En hopelijk tot nogmaals Grtz
Sander, Arnhem
Zondag 11 augustus 2013 om 10:59
Jullie zijn echt abnormaal goed. vele bandjes gezien en dit is echt van internationaal niveau. Dan heb ik het alleen nog maar over de muziek. Normaal wordt er nooit gedanst, nu ging iedereen uit zijn plaat! En dat zonder drummer. Man nog steeds van onderste boven, wat een energie. Bedankt jongens!
monique, aalten
Zaterdag 10 augustus 2013 om 14:31
9 augustus een feestje gehad met deze topband.Geweldig!
Hans Hendriks, Loerbeek
Dinsdag 23 juli 2013 om 08:18
Zaterdag 20 juli geweldige verjaardag gehad, Veel positieve reacties gehad op de band, SUPER
Ricardo, Braga (Portugal)
Vrijdag 28 juni 2013 om 16:46
You guys we're fantastic on Dennis Wedding in Baiona. And loved the interaction! It was nice to see everybody dancing en singing, including myself ofcourse haha We had a blast!
Zaterdag 18 mei 2013 om 20:27
The Tributes geboekt voor onze trouwceremonie en receptie, meteen feest! Geweldige band die echt van alle markten thuis is. We kregen ontzettend veel complimenten van onze gasten dus op ons 12,5 jarig huwelijksfeest boeken we ze weer :-)
John & Ilse, Nijkerk
Dinsdag 16 april 2013 om 16:15
Als je een onvergetelijk bruiloftsfeest wilt, dan moet je de Tributes meteen boeken. Wat hebben wij een topavond gehad! Alleen maar goede reacties tijdens en na het feest (dus dit compliment kan minstens x 80). Het personeel van de locatie gaat jullie zelfs aanbevelen voor andere events in de toekomst!
Anouk, Winterswijk
Maandag 1 april 2013 om 13:29
Wat een geweldige (koude) avond gister in Meddo. Ik heb onwijs van jullie genoten! Lange tijd niet z'n goede band gezien. Dankjulliewel :)
The Tributes
Dinsdag 12 februari 2013 om 10:28
Bedankt Daan, Monique, Edwin en Jasmijn! Leuk om te horen :)
Daan, Tiel
Woensdag 9 januari 2013 om 11:41
Jullie zien e uiteraard horen optreden in Zomerzorg Kerk Avezaath. Awsome dudes! Meestal moet ik een kaartje kopen om een band van jullie niveau te zien spelen. Top!
Monique, Borculo
Maandag 17 december 2012 om 08:51
Jullie gisteren gehoord in Zevenaar, jemig dat klonk echt Super!!!!
Edwin, Lochem
Vrijdag 19 oktober 2012 om 16:22
Een paar nummers van jullie gehoord op de 'afterparty' van de Woodstock-voorstelling in de schouwburg in Deventer. Grote klasse hoor! Erg van genoten!
Jasmijn
Donderdag 4 oktober 2012 om 09:47
Wauw wat waren jullie gaaf! :D
The Tributes
Donderdag 6 september 2012 om 22:06
Bedankt voor jullie leuke reacties! :)
carla, oldenzaal
Zondag 2 september 2012 om 19:34
op de valreep waren we nog even in losser en hebben genoten van de paar nummers die we hoorden. leuke band zijn jullie en goed!
Linda, Enschede
Donderdag 19 juli 2012 om 00:00
Ik heb jullie gezien in Losser. In 1 woord geweldig! Wat een stemmen! Ik ben fan :)
Peter , Arnhem
Vrijdag 13 juli 2012 om 11:06
Jongens, een betere (akoestische) coverband bestaat er niet! Wat was het top! Jullie laten sommige nummers beter klinken dan het origineel. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt! :)
Annemie, Tolkamer
Vrijdag 22 juni 2012 om 09:33
Super leuke avond gehad met jullie, leuke reacties echt top!!!!!
Frank BOsch, Zevenaar
Vrijdag 27 april 2012 om 23:35
Sander & Christian, jullie waren geweldig tijdens het afscheidsfeest van Jeanne. Dank daarvoor!
The Tributes
Woensdag 7 maart 2012 om 15:02
Welkom in het gastenboek!