straatfeest corona

WE GAAN OP EEN BIJZONDERE TOUR

Vanaf midden mei tot september ’20 gaan we op tour door de straten.
Geen festivals deze zomer. Een gemis dat The Tributes een beetje hoopt te verzachten met hun Good Vibrations Tour. Want hiermee haal je dat heerlijke festivalgevoel gewoon naar je eigen straat of (binnen)tuin. Uiteraard volledig volgens de regels van het RIVM en die van de gemeente.
Beeld je eens in: lekker zittend voor je eigen deur, een drankje uit eigen koelkast, hapje erbij en een uurtje genieten van heerlijke live muziek, samen met de buren. Als middagpauze, rond etenstijd of op een ander willekeurig moment. Oppas hoeft niet geregeld te worden, want de kinderen genieten gewoon net zo hard mee. Of wat dacht je van een akoestische (onversterkte) kampvuursessie in de avond, mocht jouw woonomgeving zich daarvoor lenen.
Bovendien kun je de kosten met je buren delen waardoor de prijs voor iedereen individueel vergelijkbaar zal zijn met dat van een concertkaartje. Deze unieke tour is namelijk te boeken voor een prijs waar The Tributes normaal gesproken niet voor komt. Maar op een willekeurige dag een band boeken met je straat doe je normaal gesproken ook niet. Vandaar deze actie.
De leden van The Tributes maken mensen graag blij en komen met liefde good vibrations brengen. Tegelijkertijd kunnen jullie deze getalenteerde muzikanten zo een beetje ondersteunen in deze lastige tijd.
LINK PROMO GOOD VIBRATIONS TOUR
https://youtu.be/o3WqIFAruLE.
POSTER Download